Kto zagra o tytuł mistrza?

Mamy już komplet drużyn Amatorskiej Ligi Siatkówki wiosna’20.  Na parkiecie Szkolnego Schroniska Młodzieżowego rywalizować będą : Logis, Sferawent, Amatorzy, Krawaciarze, Scino-bloki, KS Kaczyce, PTS, Talent, Wczorajsi i KS Rudzica. Zagramy systemem „każdy z każdym” jeden mecz na zasadach ogólnych.  Spotkamy się w dwanaście niedziel, z których w dziewięciu rozegramy cztery mecze, w pozostałych trzy. Piersza runda 23 lutego, a ostatnia 31 maja. O kolejności w tabeli końcowej decydować będzie puktacja stosowana w rozgrywkach ligowych. Przed nami losowanie do harmonogramu, które przeprowadzą młodzi siatkarze naszego klubu we wtorek 18 lutego o godzinie 16:30 w Szkolnym Schronisku Młodzieżowym. Zapraszamy zwłaszcza kapitanów drużyn, które występują u nas po raz pierwszy.
I tym razem nie zawiedli przyjaciele naszej ligi i wsparli nas finansowo : Asia Mucek – Planeta- Bio,Romek Bardeli – Bardeli, Jacek Wardas – ELWAR i Mariusz Kiszło –KISBUD.

ALS’20 organizują Szkolne Schronisko Młodzieżowe i Fundacja Talent Cieszyn. Rozgrywki są współfinansowane ze środków Powiatu Cieszyńskiego i dzięki wsparciu firmy Sferawent S.C.