ALS wiosna’17

Zgodnie z zapowiedziami Fundacja Talent Cieszyn wspólnie ze Szkolnym Schroniskiem Młodzieżowym organizuje w tym roku dwie rundy Amatorskiej Ligi Siatkówki – wiosna’17 i jesień’17.
    W każdej z rund wystąpi osiem drużyn, a rozgrywki poprowadzone będą zgodnie ze sprawdzoną już formułą, według zaktualizowanego regulaminu z poprzednich edycji. Do dnia 10 lutego proszę o potwierdzenie uczestnictwa kapitanów drużyn, które dokonały wstępnych zgłoszeń : Sami Swoi, Istebna, Logis, Amatorzy, Krawaciarze, OSP Krasna, Sferawent i Pozbierani. W przypadku zainteresowania naszymi rozgrywkami dodatkowych minimum czterech drużyn zorganizujemy równoległe rozgrywki II ALS wiosna’17, których zwycięscy otrzymają bezpośrednie prawo uczestnictwa w ALS jesień’17, a druga drużyna rozegra mecz barażowy z 7 drużyną ALS wiosna’17.Zgłoszenia przyjmujemy do 25 lutego.
Jak w poprzednich edycjach zapraszamy firmy i osoby prywatne do wsparcia finansowego rozgrywek, a ze swej strony zapewniamy rzetelną reklamę we wszystkich materiałach związanych z ALS.
Wszystkie informacje o lidze znajdziecie na stronie Amatorska Liga Siatkówki wiosna’17 , gdzie można zapoznać się już  ze wstępnym harmonogramem rozgrywek.