Długi weekend z Talentem

Czwartek 15 października’20

Dzisiaj, przed naszą drugą drużyną tenisistów stołowych wyjazdowy pojedynek z Lesznianką III Leszna Górna. Przypomnijmy, że nasza ekipa w pierwszym pojedynku ligowym zremisowała z Orłami z Wisły, a przeciwnicy ulegli drugiej drużynie swojego klubu 0:10. Początek meczu w Szkole Podstawowej w Dzięgielowie o godzinie 18.

Piątek, 16 października’20

W piątek pierwsza drużyna Fundacji Talent Cieszyn wybiera się do Chybia na mecz z miejscowym RKS Cukrownik. Przed dwoma tygodniami oba zespoły zwyciężyły 7:3. Nasz  pokonał „drugi” Żywiec, a rywale mocny LKS Orzeł Kozy. Zapowiada się ciekawy mecz i dużo emocji. Początek rywalizacji o godzinie 18.

Sobota, 17 października’20

Czwarty mecz w III lidze, drugi wyjazdowy, oby kolejny zwycięski. Ekipa Michała Zająca tym razem wyrusza do Częstochowy, by tam zmierzyć się z Eco-Team AZS Stoelzle Częstochowa II. Nasi rywale po dwóch wygranych i jednej porażce zajmują aktualnie trzecie miejsce w ligowej tabeli. Początek meczu godzina 15.

Niedziela, 18 października’20

Długi weekend z Talentem zakończymy trzema pojedynkami IX rundy Amatorskiej Ligi Siatkówki wiosna’20. Kolejno wystąpią :

09:00 KS Rudzica : PTS
11:00 Logis : KS Kaczyce
13:00 Amatorzy : Ścino-Bloki

Wszystkim sportowcom uczestniczącym w tych wydarzeniach życzymy przede wszystkim zdrowia,a dodatkowo naszym zawodnikom wygranych !

Amatorską Ligę Siatkówki wiosna’20 organizują Szkolne Schronisko Młodzieżowe i Fundacja Talent Cieszyn. Rozgrywki są współfinansowane ze środków Powiatu Cieszyńskiego i dzięki wsparciu finansowemu firm Sferawent S.C., KISBUD, Elwar, Bardeli i Planeta – BIO.

W rozgrywkach III ligi możemy uczestniczyć i cieszyć się seniorską siatkówką w Cieszynie dzięki wsparciu finansowemu firmy Sferawent.

Chcesz na bieżąco śledzić nasze działania ? Zapisz się na nasz newsletter :