III Grand Prix Powiatu Cieszyńskiego w tenisie stołowym za nami

Wysoki poziom sportowy i wspaniała sportowa atmosfera panowały dzisiaj w sali gimnastycznej II LO Kopernika w Cieszynie podczas finałowego turnieju z cyklu III Grand Prix Powiatu Cieszyńskiego w tenisie stołowym. Wyniki trzeciego turnieju:
Kat. skrzat/żak 1. Kacper Tomaszewski 2.Tomasz Kałuża 3. Oliwier Turek  kat. młodzik/kadet 1.Kamil Tomaszewski 2.Konrad Chmielniak 3.Mikołaj Sembol kat.junior/młodzieżowiec 1.Marcin Massalski 2.Filip Kozubek 3.Kamil Kurek kategoria kobiety 1.Marzena Machej 2.Anna Biały 3. Bożena Chmielniak kat. amator  1.Adam Kołoczek 2.Sylwester Rucki 3.Arkadiusz Krajewski kat.open 1.Marcin Massalski 2.Kamil Kurek 3.Sylwester Rucki
W klasyfikacji generalnej III Grand Prix Powiatu Cieszyńskiego na podium stanęli i odebrali pamiątkowe statuetki i nagrody rzeczowe:
kat. skrzat/żak 1.Kacper Tomaszewski 2.Tomasz Kałuża 3.Oliwier Turek
kat. młodzik/kadet 1. Konrad Chmielniak 2.Mikołaj Sembol 3.Gustaw Wowrzeczka
kat. junior/młodzieżowiec 1.Marcin Massalski 2.Kamil Kurek 3.Filip Kozubek
kat. kobiety 1.Marzena Machej 2.Anna Biały 3.Bożena Chmielniak
kat. amator 1.Adam Kołoczek 2. Sylwester Rucki 3. Robert Bałoń
kat. open 1.Marcin Massalski 2.Kamil Kurek 3.Sylwester Rucki
Zawodnikom dziękujemy za udział i sportową atmosferę, zwycięzcom gratulujemy i zapraszamy na następne nasze turnieje, a firmie TRUMPF MAUXION CHOCOLATES     za wsparcie nagrodami.
III GP Powiatu Cieszyńskiego w tenisie stołowym współfinansowane było ze środków Powiatu Cieszyńskiego.