Jastrzębski Węgiel i Black Volley Beskydy dla WOŚP

W drugiej części cieszyńskiego siatkarskiego koncertu z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy zagrały w meczu sparingowym zespoły Jastrzębskiego Węgla i Black Volley Beskydy. Gwiazdy siatkówki na boisko wprowadziły najmłodsze siatkarskie nadzieje naszego miasta – młodziczki Victorii Cieszyn i młodzicy sekcji Talent Sferawent Cieszyn. W przerwach między setami widzowie mogli podziwiać jak zawsze w wysokiej formie „Cieszyńskie Gwiazdeczki”, a do szczęśliwych wygranych w licytacjach trafiły piłki i koszulki z autografami zawodników. Zbiórkę zasilił również ( jak w poprzednich latach)cały utarg z perfekcyjnie zaopatrznego bufetu.
Było super ! Szkoda, że tak krótko.
    Organizatorzy  dziękują drużynom za przyjęcie zaproszeń i udział, kibicom za wspaniałą atmosferę, a Cieszyńskim Gwiazdeczkom za  śliczne pokazy.
Szczególne podziękowania kierujemy do  inicjatora i głównego reżysera tego wydarzenia  – trenera sekcji Talent Sferawent Cieszyn  – Włodzimierza Madeja.  Trenerze – DZIĘKUJEMY !
Jastrzębski Węgiel – Black Volley Beskydy 3:0 (25:17,27:25,25:13)

Galeria zdjęć I