Obóz Lato’17 za nami.

Niestety, nasz obóz dobiegł końca. Dziesięć wspaniałych dni, z których każdy z dużą dawką treningów, relaksem na basenie, siatkówką i piłką nożną na „Orlikach”. Udało nam się również zwiedzić Cieszyn i obejrzeć „Dunkierkę”. Kadra trenerska prowadzona przez Grzegorza Iwaniuka w składzie: Weronika Gałuszka, Tomasz Rygiel i Robert Szymik potwierdziła swoją skuteczność i profesjonalizm. Szkolne Schronisko Młodzieżowe to uprzejma obsługa, domowa atmosfera i funkcjonalna infrastruktura. W nazwie „Obiady jak u mamy” nie ma ani trochę przesady. Zawsze smacznie i do syta.
No i najważniejsi – nasi zawodnicy. Wspaniała młodzież i sportowcy z prawdziwego zdarzenia z których na wyróżnienie za wzorową opieką nad grupą najmłodszych chłopaków zasłużył Mateusz Kabut.
Organizatorzy obozu tenisa stołowego Lato’17 – Fundacja Talent Cieszyn i Iwan-Team – dziękują uczestnikom za wspaniałą atmosferę i zapraszają na obóz Zima’18 oraz konsultacje jesienią 2017 r.
Kilka zdjęć z obozu: