Przekaż darowiznę

Drodzy Darczyńcy

Nasza Fundacja istnieje również dzięki Wam! 152908_2834
     Dla osiągnięcia  naszych celów statutowych, które realizujemy głównie organizując sport dzieci i młodzieży potrzebujemy środków finansowych, które pozwalają nam pokryć koszty zakupu sprzętu sportowego, wynajmu pomieszczeń , pracy trenerów i wyjazdów na mecze i turnieje.
     Darowizny przekazane Fundacji można odliczyć od podstawy opodatkowania w zeznaniu rocznym. Osoby fizyczne, rozliczające się za pomocą formularzy PIT, mogą odliczyć do 6% podstawy opodatkowania. Osoby prawne, płatnicy CIT (czyli przedsiębiorstwa itp.), mogą odliczyć do darowizny w wysokości do 10% podstawy opodatkowania. Dowodem przekazania darowizny jest potwierdzenie dokonania wpłaty na rachunek bankowy obdarowanego (tj. wydruk potwierdzenia przelewu). Na życzenie Fundacja wystawi potwierdzenie przyjęcia darowizny.
     Za wszelkie darowizny gorąco dziękujemy i zapewniamy, że zostaną w całości spożytkowane na cele statutowe.
W celu ułatwienia Państwu przekazywania darowizn uruchomiliśmy możliwość przekazywania darowizn online poprzez system PAYU

WPISZ KWOTĘ DAROWIZNY:

Dane do tradycyjnego przelewu:
Fundacja TALENT Cieszyn
ul.Błogocka 49