Sezon 2018/19 w tenisie stołowym – ZACZYNAMY!

Już w najbliższą środę, 1 sierpnia, dwugodzinnym treningiem otwieramy sezon 2018/19 , w którym zajęcia szkoleniowe i organizację sekcji tenisa stołowego naszej Fundacji poprowadzi wielokrotny medalista Mistrzostw Polski w kategoriach młodzieżowych, zawodnik pierwszoligowych drużyn Opoka Trzebinia i TTS Polonia Bytom, trener drugiej klasy – Marek Kądziela. Organizacyjnie jesteśmy przygotowani na zapewnienie każdemu z naszych zawodników zarówno najwyższego poziomu szkolenia, jak i ilości godzin treningowych, które zapewnią znaczny rozwój sportowy każdego z uczestników. Biorąc dodatkowo pod uwagę udaną reorganizację Śląskiego Związku Tenisa Stołowego, którego skuteczne działania przynoszą już efekty,  decyzja o wyborze dla swego dziecka tenisa stołowego, jako uprawianej dyscypliny sportu w powiecie cieszyńskim wydaję się właściwą i  odpowiedzialną. Zainteresowych rodziców zachęcamy do kontaktu telefonicznego na nr 791 765 550  lub poprzez fundacja.talent@onet.eu

Niezdecydowanych zapraszamy do lektury tutaj