Siatkarska niedziela – zapraszamy !

W atmosferze wspanałych występów naszej kadry narodowej podczas Mistrzostw Świata zapraszamy Was na siatkarską niedzielę . 30 września o godzinie 9 w Szkolnym Schronisku Młodzieżowym w Cieszynie  pierwszym meczem pomiędzy Wczorajszymi a Amatorami zainauguruje rozgrywki Amatorska Liga Siatkówki jesień’18. W kolejnych meczach wystąpią:
10:30 LOGIS : CISOWNICA
12:00 DLP&R : SFERAWENT
13:30 KRAWACIARZE : SAMI SWOI
Rozgrywki współorganizujemy wraz ze Szkolnym Schroniskiem Młodzieżowym w Cieszynie, a wsparcia finansowego udzielili nam niezawodni jak zawsze : Marcin Legin Sferawent, Roman Bardeli Bardeli, Michał Szajter ZAM-MET i Jacek Wardas Elwar. Podobnie jak podczas ALS wiosna’18 dla tych, którzy nie mogą kibicować w schronisku, dzięki współpracy z  firmą EURO.NET.PL udostępnimy w internecie transmisję „na żywo”.
Z kolei naszą sportową młodzież zapraszamy na halę Uniwersytetu Śląskiego w Cieszynie, gdzie o godzinie 10 rozpoczynamy II Warsztaty Siatkarskie z Gwiazdą. Nasze zaproszenie przyjął, poprowadzi trening i opowie o wielkiej siatkówce libero KS Jastrzębski Węgiel Paweł Rusek. Będzie również okazja do zapoznania się z naszą sekcją siatkówki Talent Sferawent Cieszyn, z jej zawodnikami i trenerami. Warsztaty zakończymy tradycyjnie turniejem drużyn mieszanych.
Do zobaczenia w niedzielę !!!