Siatkarski sezon zaczynamy naborem

Przed nami nowy, pewno niełatwy organizacyjnie sezon 2020/21. Jednak mamy plan i działamy.

Zaczynamy od siatkówki.

Najmłodsza grupa zawodników prowadzona w ubiegłym sezonie przez trenera Michała Zająca oprócz regularnych treningów podejmie rywalizację w rozgrywkach minisiatkówki.

Zeszłosezonowi kadeci Włodzimierza Madeja sprawdzą swoje umiejętności wśród juniorów i właśnie do tej grupy rozpoczynamy nabór uzupełniający. Chłopców z roczników 2002,2003, 2004 i 2005 chcących rozwijać swoje umiejętności siatkarskie pod fachowym okiem i w dobrej sportowej atmosferze prosimy o zgłaszania do 16 sierpnia, a w dniach 18-19 sierpnia przeprowadzimy dla nich testy sprawdzające. Chętnych prosimy o kontakt telefoniczny na numer 791 765 550 lub mailowy biuro@fundacjatalent.pl.

Już 17 sierpnia swoje treningi rozpoczynają seniorzy Talent Sferawent Cieszyn. Jesteśmy przekonani, że dobra atmosfera w drużynie, kilka wzmocnień kadrowych i wspólna praca trenerska duetu Madej/Zając  pozwolą na nawiązanie rywalizacji z najlepszymi w III lidze.

Siatkarską jesień w naszym mieście mamy jeszcze nadzieję uzupełnić kontynuacją i dokończeniem rozgrywek Amatorskiej Ligi Siatkówki wiosna’20 oraz dwoma turniejami 45+.

Chcesz na bieżąco śledzić nasze działania ? Zapisz się na nasz newsletter :