Umowa zawarta !

Dwa lata wspólnie realizowanych z sukcesem projektów to wystarczający czas, aby się poznać, skorygować rozbieżności i nakreślić wspólne plany działania na następne lata. Zarówno dla młodej Fundacji Talent Cieszyn jak i dla Grzegorza Iwaniuka budującego markę IWAN-TEAM to ważna decyzja.
Fundacja Talent Cieszyn reprezentowanz przez Prezesa Dariusza Massalskiego w dniu dzisiejszym (1.08.2017 r.) zawarła umowę o współpracy z Iwan-Team reprezentowanym przez Grzegorza Iwaniuka obejmującą m.in. prowadzenie szkolenia zawodników Fundacji, reprezentowanie Fundacji przez Grzegorza Iwaniuka w rozgrywkach Śląskiego Związku Tenisa Stołowego, wspólnego organizowania obozów, konsultacji, pokazów oraz zbudowanie prężnego ośrodka szkoleniowego tenisa stołowego na Śląsku Cieszyńskim. Zarówno zdolności organizacyjne Fundacji, jak i wiedza merytoryczna i doświadczenie trenerskie „Iwana’ dają gwarancję sukcesu tego projektu.