W ALS’21 mamy komplet drużyn

Stali bywalcy naszej ligi : Amatorzy, Krawaciarze,Sferawent i Logis, po pierwszych występach w poprzednim sezonie KS Rudzica i KS Kaczyce, powracający do nas wielokrotni mistrzowie ALS Sami Swoi i beniaminek Mazi Trans Czarne Kruki – to komplet drużyn, które rywalizować będą w rozgrywkach Amatorskiej Ligi Siatkówki’21. Dla niezorientowanych informacja, że w tym zestawie nie ma słabych ekip i będzie się działo.

Z nadzieją przeprowadzenia bez komplikacji wszystkich zaplanowanych pojedynków i radością na spotkanie czekamy na mecze pierwszej rundy, które rozegramy 12 września od godziny 9.

Jutro (w piątek, 3.09.2021 r.)  o godzinie 17 w sali gimnastycznej „Kopernika” przeprowadzimy losowanie drużyn do odpowiednich miejsc w harmonogramie.

Niestety mamy również przykrą wiadomość. W miniony poniedziałek ze współorganizacji rozgrywek naszej ligi wycofało się Szkolne Schronisko Młodzieżowe w Cieszynie. W tym miejscu dziękujemy dyrekcji i wszystkim pracownikom schroniska za wieloletnią dobrą współpracę i liczymy, że kiedyś powrócimy do wspólnych realizacji zadań Gminy Cieszyn i nie tylko.

Zadanie jest współfinansowane ze środków Miasta Cieszyna.

Finansowo wspierają nas firmy Sferawent, Elwar, Bardeli, Planeta BIO, KisBud i Manpower Service.

Chcesz na bieżąco śledzić nasze działania ? Zapisz się na nasz newsletter :