Wakacje z Talentem

Już od 20 lipca kolejna odsłona „Wakacji z Talentem”.Dla dzieci i młodzieży naszego miasta proponujemy treningi tenisa stołowego, siatkówki i tenisa ziemnego.

Tenis stołowy

Od poniedziałku do piątku w godzinach od 9 do 12 treningi tenisa stołowego urozmaicone zabawami i zajęciami ogólnorozwojowymi poprowadzi nasza trener Weronika. Dodatkowo dla chętnych po treningu zorganizujemy wspólny obiad i wyjście na basen. Przed nami dwa turnusy : od 20 do 25 lipca i  od 27 do 31 lipca,a każdy z nich dla 10 uczestników. Koszt uczestnictwa w jednym turnusie treningów to 50 zł, z obiadem i basenem – 150 zł za turnus. Zgłoszenia prosimy kierować na biuro@fundacjatalent.pl  lub telefonicznie 791 765 550.

Siatkówka

Chłopców z roczników 2008 – 2010 zapraszamy na treningi siatkówki plażowej, które poprowadzi nasz trener Michał. Chętnych prosimy o bezpośredni kontakt z trenerem  tel. 796 691 921.

Tenis ziemny

W czteroosobowych grupach na kortach przy hali Olimpijczyków trener Janusz będzie odkrywał przed uczestnikami zajęć tajniki tenisa ziemnego. Zgłoszenia przyjmuje pod numerem telefonu 605076737.

Każdemu, kto podczas zajęć odkryje w sobie siatkarza czy tenisistę, gwarantujemy dalszy rozwój kariery w sekcjach prowadzonych przez nasz klub. Zapraszamy !

Treningi są współfinansowane przez Gminę Cieszyn.

Chcesz na bieżąco śledzić nasze działania ? Zapisz się na nasz newsletter :