Weekend z Talentem

Przed nami bogaty w wydarzenia weekend.

W piątek 12 listopada’21 o godzinie 19:00 początek meczu  trzecioligowych tenisistów Fundacji Talent Cieszyn. W naszej hali zmierzą się z LKS Pogórze. Po czterech wygranych i jednym przegranym meczu ekipie Adama Roszkowskiego życzymy piątego sukcesu.

III Liga Mężczyzn gr.1 Fundacja Talent Cieszyn – LKS Pogórze,  piątek 12 listopada g.19:00, sala gimnastyczna II LO Kopernika, ul. Stalmacha 3.

Z identycznym bilasem czterech zwycięstw i jednej porażki przystąpią do swojego sobotniego pojedynku siatkarze Talent Sferawent Cieszyn. W hali przy alei Łyska podopieczni trenera Bartłomieja Chmiela podejmować będą drużynę Eco-Team AZS Stoelzle Częstochowa II.

Patronem meczu jest firma ELWAR Jacek Wardas , która zajmuje się kompleksową realizacją instalacji elektrycznych, teletechnicznych i fotowoltaiki. Wykonuje instalacje dla indywidualnych inwestorów (mieszkania, domy jednorodzinne), wspólnot i spółdzielni mieszkaniowych, jak również firm. Przeprowadza także pomiary instalacji elektrycznej, odbiory robót elektrycznych.

1 Liga Śląska, Talent Sferawent Cieszyn- Eco-Team AZS Stoelzle Częstochowa II, sobota, 13 listopada’21, g.18:00, hala sportowa Cieszyn, al. Łyska 21.

Chcesz być na bieżąco

W rozgrywkach ligowych możemy uczestniczyć i cieszyć się seniorską siatkówką w Cieszynie dzięki wsparciu finansowemu firmy Sferawent.

Weekend z Talentem zakończymy niedzielną rywalizacją siatkarzy w VIII rundzie Amatorskiej Ligi Siatkówki’21.

Kolejno wystąpią:
09:00 KS Rudzica : Mazi Trans Czarne Kruki
11:00 Sferawent : Sami Swoi
13:00 Krawaciarze : Logis

Zadanie jest współfinansowane przez Gminę Cieszyn.

Finansowo wspierają nas firmy Sferawent, Manpower Service, Planeta Bio, Bardeli, Elwar i Kisbud.

Chcesz być na bieżąco