Wiosenną rundę rozpoczynają tenisiści stołowi

Już w najbliższy piątek (7 lutego) do rywalizacji ligowej powracają tenisiści stołowi. Bardzo ciekawie zapowiada się rywalizacja w III lidze, gdzie nasza pierwsza drużyna po jesiennej rundzie zajmuje czwarte miejsce ze stratą do lidera zaledwie trzech punktów. Pierwszy mecz podopieczni Marka Kądzieli rozegrają już  we własnej hali przeciwko MKS II Czechowice-Dziedzice. Po przegranej w Czechowicach 2:8 liczymy na udany rewanż.

W czwartek (6 lutego) nasza druga drużyna rozpoczyna gry w rundzie rewanżowej IV ligi. Po nieudanych występach jesienią liczymy na awans w tabeli. Ekipa Roberta Kalisza w pierwszym pojedynku zmierzy się na wyjeździe z ULKS II Pszczyna.
                Zawodnikom życzymy udanych gier, a kibiców zapraszamy na widownię.
Fundacja Talent Cieszyn – MKS II Czechowice Dziedzice, piątek, 7 lutego g. 19 sala gimnastyczna II LO im.Kopernika w Cieszynie, plac Wolności 7b. Wstęp wolny.

Fundacja Talent Cieszyn może rywalizować w rozgrywkach ligowych dzięki wsparciu finansowemu właściciela portalu https://cowa.at/ ,firm Partners SerramentiManpower Service oraz Gminy Cieszyn.