Zapowiedź tygodnia z Fundacją Talent Cieszyn

Tyle się u nas dzieje, że postanowiliśmy każdy tydzień rozpoczynać zapowiedzią wydarzeń. Oto co nas czeka w zaczynającym się dzisiaj.
Jak co tydzień w poniedziałek tenisiści potrenują w Cieszynie i Rudzie Śląskiej. We wtorek od 17 w „Koperniku” swój kolejny trening rozpoczynają siatkarze, a po nich o 18:30 grający amatorsko miłośnicy ping-ponga. W Dzień Kobiet nasze dziewczyny w meczu wyjazdowym zmierzą się z drużyną RKS Cukrownik Chybie (g.18). Następnego dnia o 17 w Dzięgielowie druga drużyna męska rozpocznie mecz z LKS Lesznianką II Leszna Górna . W piątek rozpoczną od g.16 (tym razem w Szkolnym Schronisku Młodzieżowym) swój trening siatkarze, a nasza pierwsza drużyna meczem wyjazdowym (g.18:30) z LKS 45 Bujaków Mikołów zmagania w II rundzie rozgrywek III ligi. Tydzień zakończymy w niedzielę II rundą Amatorskiej Ligi Siatkówki wiosna’17.
Wszystkim zawodnikom życzymy udanych występów i samych zwycięstw, dzieci i młodzież chętną do uprawiania tenisa stołowego czy siatkówki zapraszamy na treningi, a kibiców i sympatyków na widownie !!!