Zwycięstwo w Zawierciu !

Czwarty pojedynek w II Lidze Śląskiej nasi seniorzy rozegrali wczoraj w Zawierciu z Aluron Virtu CMC Zawiercie II.  W pierwszym secie oddali inicjatywę gospodarzom i przy wielu błędach własnych przegrali tę partię  do 17. Następne trzy sety to już bardzo dobra gra ekipy Talent Sferawent Cieszyn , wiele emocjonujących wymian i w efekcie wygrana za trzy punkty. Pod nieobecność trenera Włodzimierza Madeja drużynę poprowadził występując również w roli rozgrywającego Michał Zając. Zwycięstwo umocniło nas na drugim miejscu w tabeli, a przed nami równie ważny mecz już w nabliższą sobotę, na wyjeździe, z Jastrzębskim Węglem III.
Zawodnikom gratulujemy bardzo dobrego występu i cieszymy się z coraz lepszej z meczu na mecz jakości gry !

Aluron Virtu CMC Zawiercie II – Talent Sferawent Cieszyn 1:3 (25:17, 17:25, 23:25, 20:25)
Talent Sferawent Cieszyn wystąpił w składzie: Szymon Białek, Kamil Cieloszyk, Mateusz Czyż (k),Arkadiusz Droździk, Piotr Głuszek, Maciej Michalik, Tomasz Raszka, Kacper Urbańczyk, Kamil Wojtyła i Michał Zając.

2 thoughts on “Zwycięstwo w Zawierciu !

1. buy priligy generic The specific purpose was to identify the main factors associated with the emotion decision making relationship and to investigate the beneficial or hindering role in choice behaviour in order to eventually propose strategies to improve cancer patients decision making 72